CURSOS A MIDA

A partir d’ una entrevista personal i d’un examen de nivell, dissenyem cursos a mida per aquells alumnes que tenen necessitats molt específiques o volen cursos 100% personalitzats.

Classes per a joves

Suport


Cursos a mida pensats per ajudar aquells alumnes que tenen dificultats de seguiment a l’escola o que busquen reforçar o complementar els coneixements d’anglès adquirits a l’ESO o Batxillerat.

Grups molt reduïts on el suport personalitzat està garantit.

 

Classes per a adults

Conversa ONE TO ONE


Classes per alumnes d’un nivell mitjà o alt, basades principalment en la pràctical oral, per agafar fluïdesa o per mantenir i millorar-la. Programes molt oberts, on tenen cabuda tota mena de possibilitats i interessos.

Business


Classes per a profesionals i gent d'empresa que necessita l'anglès per a les comunicacions internacionals, vendes,  congressos o pel contacte amb clients i representants estrangers.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top